DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Bytové družstvo Burianova 924-925

 

image BD Burianova 924 – 925, Družstvo

Burianova 924/21, Liberec 6, PSČ 460 06

IČO 25417355

        

 

Z Á P I S

z členské schůze bytového družstva Burianova 924 – 925

 ze dne 16. 9. 2014

 

Přítomnost:    přítomnost dle přiložené prezenční listiny.                                

Program:       1. Volba orgánů družstva.

2. Smluvní zabezpečení úklidu společných prostor domu.

             Členskou schůzi bytového družstva zahájil předseda představenstva pan Mádle. Oznámil, že dle prezenční listiny je přítomná nadpoloviční většina členů družstva a tím je členská schůze usnášeníschopná.

 K bodu č. 1.

            Předsedající informoval členskou schůzi o ukončení mandátu člena představenstva p. Mádla po pětiletém volebním období a ukončení p. Teplého a p. Hikla podáním rezignace. Rezignace byla přijata představenstvem bytového družstva na schůzi představenstva 15. 9. 2014.  Následně pan Teplý předložil návrh kandidátů do představenstva a kontrolní komise. Do představenstva byl navržen Milan Mádle, Ing. Jiří Hikl a Ing. Jozef Teplý. Do kontrolní komise byla navržena Gabriela Görögová, Jaroslava Rejzková a Pavla Mikešová.

K návrhu kandidátů byla otevřená diskuse. Přítomní členové neměli připomínky ke kandidátům. Členská schůze jednohlasně zvolila představenstvo a kontrolní komisi dle předloženého návrhu.

 K bodu č. 2.

            Pan Teplý informoval členskou schůzi o možnosti zabezpečit úklid společných prostor domu sl. Monikou Mikešovou. Úklid bude zahrnovat úklid schodiště, vnitřního a venkovního vstupního prostoru domu, sklepní prostor pod schodištěm a vyčištění vstupních dveří jednou týdně a mytí oken na schodišti jednou za půl roku. Náklady na úklid budou na jeden byt a měsíc ve výši 80,- Kč. Pro zabezpečení finančních prostředků nebude se navyšovat nájem, ale provede se úprava stávajícího nájmu a záloh na energie. Úprava se provede následovně: 60,- Kč bude z fondu na odměny a 20,- Kč bude z fondu na teplo. V rámci diskuse se přítomní členové vyjádřili k návrhu a na závěr návrh schválili. Přítomní členové družstva se dohodli na zahájení úklidu od 1. 10. 2014. Smlouva s sl. Mikešovou bude podepsána do 31. 12. 2014. Dále bude prodlužována s roční platnosti. Členská schůze pověřila představenstvo podepsáním dohody o provedení práce se sl, Mikešovou. Pani Mikešová upozornila na skutečnost, že sl. Mikešova se bude do konce měsíce vdávat a dojde ke změně příjmení.

 Usnesení.

 K bodu č. 1.

Členská schůze schvaluje představenstvo bytového družstva ve složení: Milan Mádle, Ing. Jiří Hikl a Ing. Jozef Teplý.

Hlasování: pro 14, proti 0, zdrželo se 0

 Členská schůze schvaluje kontrolní komisy ve složení: Gabriela Görögová, Jaroslava Rejzková a Pavla Mikešová.

Hlasování: pro 14, proti 0, zdrželo se 0

 K bodu č. 2.

Členská schůze schvaluje zabezpečení úklidu společních prostor sl. Monikou Mikešovou. Členská schůze stanovuje výši odměny 80,- Kč na byt a měsíc. Částka bude uhrazená převodem finančních prostředků z fondu na teplo ve výši 20,- Kč a z fondu na odměny ve výši 60,- Kč.

Členská schůze pověřila představenstvo podepsáním dohody o provedení práce se sl. Monikou Mikešovou.

Hlasování: pro 14, proti 0, zdrželo se 0

 

 

Předsedající: Milan Mádle .................................................

 

 

Zpracoval: Ing. Jozef Teplý ………………………………

 

 

 

Ověřil:  Jaroslava Rejzková  ………………………………

 

 

 

Přílohy:

Presenční listina, počet listů: 1

Pozvánka na schůzi, počet listů: 1

https://burianova.websnadno.cz/zapis_z_clenske_schuze_16.9.2014.doc